Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Un fost angajat al Electrica a murit electrocutat


   Un fost angajat al Electrica a murit electrocutat. Nenorocirea s-a produs ieri după-amiază, în punctul Poiana Cireșului, din comuna Dumitrești, după cum ne-au spus localnicii.
   Bărbatul ieșise de puțin timp la pensie, după zeci de ani de activitate în domeniu. Unii spun că se pensio-nase acum două săptămâni, alții că ar fi vorba de două luni. Persoanele din zonă ne-au spus că își construise o cabană, în zona în care a și decedat, și avea stupi de care se ocupa.
   Ieri, Stanciu Cucu ar fi chemat o echipă de la Electrica pentru a-l racorda la rețeaua de energie electrică. Echipa ar fi ajuns ieri la proprietatea bărbatului, dar nu l-ar fi racordat la rețeaua de energie electrică din anumite motive. Oamenii din Dumitrești ne-au spus că după ce a plecat echipa de la Electrica de la proprietatea sa, victima a decis să se racordeze singură la electricitate și s-ar fi urcat pe un stâlp din apropierea proprietății. În acel moment, el ar fi atins un cablu și s-a electrocutat. Bărbatul a fost găsit decedat lângă stâlp.
   Imediat ce a fost găsit s-a sunat la 112, dar cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Polițiștii care au ajuns acolo pentru a efectua cercetări au confirmat incidentul și ne-au spus că ei au fost sesizați în jurul orei 14.00. După cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al fostului electrician a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. În funcție de ceea ce vor spune medicii legiști se vor lua și măsurile corespunzătoare.
   Primarul comunei Dumitrești, Petrică Dogaru, a confirmat și el incidentul și ne-a spus că bărbatul decedat era pensionar.
    Luni după – amiază, o tragedie asemănătoare s-a produs în comuna Nistorești. Un bărbat de 41 de ani, din comuna Crăcăoani, județul Bacău, a murit în urma unui accident de muncă. Victima era angajată la o societate din județul Bacău. Dan Luca s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și s-a electrocutat. Victima avea o vechime în muncă de 13 ani, iar la momentul producerii accidentului era echipată corespunzător.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?