Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Cinci medalii pentru Dragon Focşani la „Naţionalele“ de taekwondo WTF


   Clubul de taekwondo Dragon Focșani s-a întors cu cinci medalii de la ediția a XVI-a a Campionatului Național pentru copii și cadeți, întrecere care s-a desfășurat la Cluj Napoca. La concurs au participat aproximativ 500 de sportivi de la cluburi sportive din Cluj-Napoca, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Gheorgheni, Hârșova (Constanța), Iași, Miercurea-Ciuc, Mihail Kogălniceanu (Constanța), Petroșani, Sovata, Slatina, Tîrgu-Mureș, un număr foarte mare de sportivi, iar concursul s-a dovedit extrem de obositor, solicitând la maximum rezistența și voința copiilor.
   Județul Vrancea a fost reprezentat de AS Dragon Taekwondo Focșani, care a avut o delegație formată din 9 sportivi, iar cinci dintre aceștia au reușit în final să urce pe podium. Cel mai bun rezultat a fost obținut de George Popa, sportiv care a obținut medalia de aur la cadeți I, categoria -30 de kilograme.
   Medalii de bronz au obținut alți patru sportivi: Andrei Rusu la cadeți I, categ. -53kg, Loredana Anghel la cadeți I, categ. -41kg, Robert Dodoiu la cadeți II, categ. -30kg și Cristian Buruiană la cadeți II, categoria -41kg. „Pentru clubul nostru va urma un stagiu tehnic de pregătire la Sovata, apoi din luna septembrie vom relua antrenamentele pentru a pregăti cât mai bine Cupa României la taekwondo WTF, competiție care se va desfășura în luna octombrie”, ne-a declarat Cristi Mălureanu, antrenorul sportivilor de la AS Dragon Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?