Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Italian de 77 de ani, prins pe picior greşit în Adjud


   Åžase șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că au încălcat flagrant legea. Dosarele au fost întocmite în zilele de vineri și sâmbătă.
   Vineri, pe DC 184 Slobozia Bradului, polițiștii l-au depistat pe Adrian N., de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped marca Malaguti, neînregistrat și fără să aibă permis de conducere. În seara aceleiași zile, la ora 20.15, pe raza comunei Păunești, polițiștii l-au identificat pe Gheorghiță P., de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor fără a fi înregistrat și fără să aibă un permis de conducere.
   Sâmbătă dimineață, la ora 7.40, pe strada Anghel Saligny din Focșani, polițiștii au oprit în trafic un moped, condus de către Săndel B., de 46 de ani, din Focșani. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu era nici înmatriculat, nici înregistrat, dar și că bărbatul care îl conducea nu are permis de conducere. Tot sâmbătă, la ora 13.00, pe strada Gării din Adjud, Bruno O., de 77 ani, cetățean italian, a fost depistat  de polițiști în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes având autorizația de circulație provizorie expirată din 20 iunie 2013.
   Un alt conducător auto găsit cu nereguli este Ma¬ rius P., de 31 de ani, din Focșani. El a fost oprit în trafic, sâmbătă, la ora 14.20, pe strada Cuza Vodă, în timp ce conducea un autoturism Mini Cooper. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizația de circulație provizorie a mașinii era expirată de pe data de 25 iunie a.c..
   Åži Toma Nicușor C., de 24 de ani, din Focșani este cercetat de polițiști. Oamenii legii spun că el conducea un autoturism marca Mercedes, iar atunci când i s-au cerut documentele, șoferul nu le-a putut arăta polițiștilor permisul pentru că nu are așa ceva.
   În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?