Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Strada Constructorilor din Adjud a fost modernizată


   Primăria Adjud a finalizat proiectul „Crearea și modernizarea spațiilor publice urbane: străzi orășenești și trotuare str. Constructorilor-Adjud”. Proiectul vizează crearea unui mediu urban incluziv și calitativ dezvoltat în Municipiul Adjud. Acesta este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013. Valoarea totală a proiectului este de 2.693.320,29 lei. Printre avantajele implementării proiectului „Crearea și modernizarea spațiilor publice urbane: Strada Constructorilor” pentru locuitorii Municipiului Adjud putem enumera: Îmbunătățirea condițiilor de transport pentru bunuri și persoane; Îmbunătățirea factorilor de mediu; Îmbunătățirea administrării infrastructurii; Creșterea investițiilor în zonă.
   Viceprimarul municipiului Adjud, Claudiu Cristea, a declarat că lucrările au constat în balastare, ridicarea la cotă a gurilor de canal, asfaltare și realizarea trotuarelor. Totodată, a fost amenajată o parcare, au fost create spații verzi și un parc, dar și locuri de joacă. „Municipalitatea a demarat  un  amplu proiect de reabilitare a străzilor, parcărilor și zonelor de agrement din cartierele Adjudului. În prima fază au fost finalizate lucrările în zona blocurilor ANL unde a fost modernizată strada Constructorilor, au fost amenajate o parcare, spații verzi, un parc și un loc de joacă”, a precizat viceprimarul municipiului Adjud, Claudiu Cristea.
   În acest moment, Primăria Adjud are în derulare mai multe proiecte europene din care amintim: modernizarea iluminatului public în municipiu, modernizarea centrului civic și zona Casei de Cultură, finalizarea lucrărilor și dotarea cu echipamente a ambulatoriului de specialitate, extinderea centrului pentru persoane cu handicap, reabilitare străzi și trotuare, introducerea unui sistem de supraveghere video, reabilitarea primăriei vechi, finalizarea lucrărilor la noul sediu al primăriei. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?