Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ: Ofiţer STS, mort într-un accident rutier


       Un ofițer din cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale Vrancea a murit marți seara, într-un accident de circulație produs în județul Ialomița, în afara municipiului Urziceni.  Căpitan inginer Cătălin Nedelcu a ajuns cu mașina sub roțile unui tir și a murit pe loc. în momentul producerii accidentului, afară ploua torențial, iar apropiații acestuia spun că mașina sa a derapat pe carosabilul acoperit cu apă și a ajuns pe contrasens sub roțile tirului. 
       „În cursul zilei de ieri, 25 iunie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.N. 2, în afara municipiului Urziceni, s-a produs un accident de circulație, soldat cu decesul unei persoane.
 Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, din municipiul Focșani, conducea un autoturism, pe D.N. 2, din direcția București către Urziceni, la intrarea în municipiul Urziceni, a pătruns pe contrasens și a intrat în impact frontal cu un autotren, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Manasia.În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 35 de ani.
 În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis polițiștii ialomițeni.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?