Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Parfum pentru slăbit, lansat în Marea Britanie


   Un parfum pentru slăbit, care conține arome ce stimulează metabolismul și elimină pofta de mâncare, a fost lansat recent în Marea Britanie. Noul produs se numește Diet Slimming Perfume, costă 24,99 lire sterline și conține arome precum cea de alge marine și cele ale unor ierburi care elimină pofta de mâncare, cu o notă citrică ce oferă o senzație de prospețime. 
   Deși sună ciudat, Diet Slimming Perfume nu este primul produs de acest tip apărut pe piață. Anul trecut, compania franceză Velds a lansat parfumul „Prends Moi”, despre care producătorul spune că îi ajută pe oameni să „slăbească cu plăcere”. Velds spune că parfumul conține „un complex de slăbit” ce include cofeină, carnitină și spirulină – elemente esențiale pentru pierderea în greutate. 
   S-au făcut mai multe teste pe femei cu vârsta între 18 și 70 de ani, care nu țineau cură de slăbire, și s-a constatat că 75% dintre acestea simțeau că parfumul contribuie la reducerea nevoii de a lua o gustare, iar 73% au spus că le face plăcere să folosească acest parfum. În ceea ce privește Diet Slimming Perfume, Vee Koppelman, fondatorul site-ului de produse cosmetice și de înfrumusețare VZ Hair and Glamour, care comercializează acest produs, a spus: „Este un parfum nou fantastic pentru persoanele care urmează o dietă și doresc să piardă în greutate înainte să renunțe la haine pentru plajă”. „Este complet natural și beneficiile lui sunt incredibile, de la îmbunătățirea circulației sangvine până la stimularea sistemului imunitar, fiind un antioxidant care ajută la detoxifierea organismului”. 
   Însă nu toată lumea este încântată de acest produs. Mulți antrenori de fitness spun că produsele care elimină senzația de foame s-au dovedit foarte populare în ultimii ani (existând mai ales sub formă de pastile), însă cheia pentru a slăbi eficient și pe termen lung este adoptarea unui stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată și multă mișcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?