Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Iulian Surlă, reconfirmat ca „principal“ la Lotul Naţional de kata


   Federația Română de Judo, prin Comitetul Director, a luat decizia de a-i reconfirma în cadrul structurilor sale pe doi antrenori de judo vrânceni care activează la Liceul cu Program Sportiv Focșani. Profesorul Dumitru Zisu a fost numit în funcția de membru al Colegiului Național al Centurilor Negre și kata și membru în Subcomisia de kata. Un alt focșănean, Iulian Surlă, a fost numit în funcțiile de secretar general al Colegiului Național al Centurilor Negre și kata și președinte al Subcomisiei de kata, Surlă fiind și antrenorul principal al Lotului Național de kata. 
   Luna trecută, la Cottonera, în Malta, s-a desfășurat Campionatul European de Judo – Kata, unde România a fost reprezentată de perechile Iulian Surlă – Aurelian Fleisz și Alina Zaharia – Alina Cheru. La masculin, focșăneanul Surlă și orădeanul Fleisz au reușit să cucerească două medalii, una de aur și una de argint, la probele Nage no Kata și Nage no Kata-Open. Altfel, în perioada următoare, profesorul Dumitru Zisu organizează selecție permanentă pentru copiii care îndrăgesc judoul. 
   Antrenamentele se desfășoară zilnic la Sala Sporturilor din Focșani (intrarea sportivilor), în incinta Policlinicii 2 din Focșani, dar și la sala de judo de la Gară. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?