Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Promoţia: 2009-2013: DĂRUIRE-DRAGOSTE-RESPECT


   Am fost o echipă pentru că ați știut cum să ne uniți având același crez și o inimă care a bătut la fel pentru toți. Åži pentru toate acestea, azi vă oferim în dar, flori scumpe din a dragostei grădină, unde cu înțelepciune ați semănat  sinceritatea, modestia, încrederea și omenia, iubirea blândă și căința și bunătatea și credința. 
   V-am respectat și vă  respectăm  pentru tot restul vieții  pentru că doar datorită personalităților dumneavoastră mărețe ajungem să înțelegem multe lucruri în drumul pe care ni-l croim doar datorită d-voastră, ne putem mândri că suntem oameni, că avem ceva sfânt în noi și că acest sfânt cineva mai târziu îl observă, respectă și slăvește doar datorită răbdării dumneavoastră nemărginite, iubirii împărțite egal, cunoștințelor predate și întipărite pentru timp îndelungat, cuvintelor care ceartă, dar învață, cuvintelor care laudă, dar și îndeamnă la perfecționare continuă. 
   Datorită tuturor acestor virtuți, dăruite ani în șir cu dragoste, noi ajungem CINEVA în astă viață.
Noi ajungem cel mai important – OM ! 
   V-am respectat și vă  respectăm pentru tot restul vieții, vă mulțumim, apreciem, slăvim și iubim pentru toată munca și dăruirea fără precedent, ce o semănați ani de-a rândul fiecărei generații. 
Cu stimă, elevii clasei a IV-a
Pentru Doamna învățătoare  Hagiu Mariana – Åžcoala Gimnazială Pitulușa -Broșteni,Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?