Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Juniorii A1, ca şi calificaţi la zonă


   Partida dintre CSM Focșani și CS Juventus Toflea, din prima manșă a barajului pentru promovarea în faza de zonă a Campionatului Național al juniorilor A1, s-a încheiat în minutul 32, când arbitrul băcăuan Claudiu Goian a constatat că nu mai este îndeplinită condiția regulamentară ca echipa oaspete să aibă în teren cel puțin 8 jucători. 
   Juventus Toflea a venit la Focșani cu suficient de mulți jucători pentru a alinia la start echipa completă. Oficialii jocului au constatat, însă că mai mulți componenți ai Juventusului nu au îndeplinit condiția impusă de art.7, alin d) al Regulamentului Campionatului Național de juniori A1: „În cazul în care vor fi folosiți în competiție jucători născuți în anul 1996 și mai tineri, avizul medical va fi dat pe o adeverință suplimentară de către un medic specialist în medicină sportivă care va specifica că jucătorul/jucătorii este/sunt apți de efort fizic de mare intensitate”
   Echipa din Toflea a intrat în teren cu doar 8 jucători și, în minutul 32, a rămas cu 7 jucători după ce unul dintre cei opt a părăsit terenul accidentat și nu a mai putut reintra în joc. Focșănenii au dominat categoric partida până atunci și au înscris de 5 ori prin Văceanu, Stratulat, Pasăre, Duca și Kumova. Returul barajului este programat mâine, la ora 17,30, la Ghidigeni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?