Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Liceeni în vizită la Parlamentul României


   Elevii de clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, au mers în vizită, joi, pentru prima oară în viața lor, la Palatul Parlamentului, în cadrul proiectului educațional „Democrația activă”. Elevii au fost întâmpinați de deputatul PSD de Vrancea Ciprian Nica, alături de care au făcut, preț de câteva ore, un tur al impresionantei clădiri. „În primul rând, am făcut posibile mai multe intrări, pentru mai multe grupuri de liceeni. A fost o promisiune făcută elevilor de la «Edmond Nicolau» și am vrut să mă țin de ea. Am fost bucuros că a venit un grup atât de numeros și s-au declarat mulțumiți de ce au văzut. La final am luat masa împreună la restaurantul Palatului Parlamentului”, a declarat Ciprian Nica, deputat PSD de Vrancea.  
   Liceenii au aflat, cu această ocazie, lucruri importante despre Constituție și despre drepturile omului, dar și despre dreptul la informație. Cel mai mult, elevilor și cadrelor didactice le-a plăcut impozantul palat, aflat în inima Bucureștiului. Vizita la Palatul Parlamentului a fost urmată de o altă vizită, la sediul Ministerului Comunicațiilor. 
   Pentru elevi, această excursie a fost o adevărată încântare, pe care speră să aibă prilejul să o mai repete măcar o dată. Invitația de a vizita Palatul Parlamentului le-a fost făcută elevilor de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani de deputatul PSD Ciprian Nica, încă din toamna anului trecut. Alături de elevii și cadre didactice, în vizită la Palatul Parlamentului a fost și directorul unității de învățământ, Gabriel Danielescu. Coordonatorul proiectului este profesorul Mihail Fîsan. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?