Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Concurs de promovare a talentelor, la Liceul de Artă


   Elevii Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” s-au clasat printre primii în cadrul Concursului Național de Creație „Gh. Tattarescu”, inițiat de profesoara Diana Rozalia Tăicuțu și găzduit de unitatea de învățământ din Focșani. Astfel, Loredana Palade a obținut premiul I la secțiunea pictură.  Premiul II a fost obținut de Andra Parlog și Ionuț Barau, iar premiul III, tot la această secțiune, a fost obținut de Elena Costin și Robert Åžtefănescu. La secțiunea eseu, premiul I a revenit elevei Ilinca Cercel, în vreme ce premiul II a revenit elevei Maria Smoc. Premiul III în concurs a fost acordat Ro-ssellei Răduță. Toți aceștia sunt elevi ai Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani și au reușit să impresioneze juriului grație talentului și dăruirii de care au dat dovadă.
   În cadrul Concursului Național de Creație „Gh. Tattarescu” au fost înscriși 54 de participanți, cu un număr de 80 de lucrări. Printre județele participante se numără Brăila, Bacău, Buzău, Brașov și Vrancea. Premierea a avut loc în data de 10 iunie, în cadrul Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani, în prezența profesorilor de la catedra de Arte Vizuale. Câștigătorii au primit diplome și premii, constând în materiale de artă, cărți, stick-uri și multe altele. S-au acordat în total 22 de premii.
    Sponsorul acestui concurs a fost un fost elev al Liceului de Artă, care a dorit să încurajeze tinerele talente, dar și să păstreze în memorie amintiri frumoase din anii petrecuți în cadrul acestui liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?