Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Violatorul barmaniţei, rejudecat la Tribunalul Vrancea


   Raj Pantelimon, bărbatul care în toamna anului trecut a batjocorit și bătut o tânără barmaniță, care se întorcea noaptea de la muncă, va fi rejudecat la Tribunalul Vrancea. În primă instanță, el a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Fiind recidivist, în prima pedeapsă s-a regăsit și un rest neexecutat dintr-o altă condamnare. Instanța de fond, respectiv Tribunalul Vrancea, a pronunțat sentința de condamnare în luna aprilie. Între timp, dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Galați în apel. La primul termen de judecată, instanța a decis rejudecarea cauzei. „Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și de inculpatul Pantelimon Raj. Desființează sentința penală nr. 82/03.04.2013 a Tribunalului Vrancea și dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la aceeași instanță. Menține măsura arestării preventive a inculpatului Pantelimon Raj. Menține actele procedurale efectuate până la data de 29.03.2013”, se arată în decizia instanței gălățene.
   Reamintim că pe lângă pedeapsa de 18 ani pe care o avea de executat în total Raj, acesta mai fusese obligat de instanța de fond la plata a 50.000 de lei către victima sa și a peste 11.000 de lei către Spitalul Județean, în contul cheltuielilor efectuate cu tratarea victimei. Anchetatorii au încadrat fapta recidivistului, comisă în data de 13 septembrie 2012, la tentativă a omor deosebit de grav. Bărbatul, care are 45 de ani, a mai fost acuzat și de viol și tâlhărie.
   Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 13 spre 14 septembrie 2012, Raj Pantelimon a acostat o tânără de 22 de ani, barmaniță într-un club din cartierul Sud al municipiului Focșani. A lovit-o cu pumnii și picioarele peste cap și corp, apoi a întreținut relații sexuale cu ea. Un polițist a auzit gemetele de durere ale fetei și a ieșit pentru a vedea ce se întâmplă. Omul și-a anunțat colegii cu privire la faptul că în apropierea locuinței sale a fost comisă o infracțiune. Polițiștii l-au găsit pe Raj murdar de sânge, cu o rangă în mână.
   Tânăra a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Rănile s-au vindecat în 35-40 de zile, fata fiind internată atât la Spitalul Județean din Focșani cât și la Spitalul din Galați, după care o vreme a fost internată în Secția de Psihiatrie a unității medicale focșănene. Imediat după comiterea faptei, Pantelimon a fost arestat preventiv. În același dosar, el mai este acuzat de comiterea unei tâlhării în noaptea de 17 spre 18 aprilie, pe strada Popa Åžapcă din Focșani. Atunci, bărbatul ar fi lovit o femeie cu pumnul în față, a trântit-o la pământ și i-a luat telefonul mobil.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?