Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Linda Evangelista s-a despărţit de iubit


    Top-modelul Linda Evangelista și iubitul ei, Peter Morton, au decis să se despartă pentru că nu au reușit să se pună de acord în privința orașului în care doreau să locuiască împreună. Celebrul model, care are un fiu, Augustin James, în vârstă de șase ani, de pe urma unei relații pasagere cu miliardarul François-Henri Pinault, a început o relație cu omul de afaceri Peter Morton în 2006, informează contactmusic.com.
   Potrivit New York Post, Linda Evangelista dorește să rămână la New York, în timp ce Peter Morton vrea să locuiască majoritatea timpului în vila sa din Malibu. Linda, în vârstă de 48 de ani, a început relația cu Peter Morton – care este cu 19 ani mai tânăr decât ea – în anul 2006, când era însărcinată cu Augustin. El i-a fost alături în timpul bătăliei juridice pentru obținerea custodiei cu magnatul François-Henri Pinault – care este căsătorit în prezent cu actrița Salma Hayek. Acel proces s-a încheiat printr-o înțelegere amiabilă, în mai 2012. Cei doi s-au mai despărțit o dată în 2010, dar s-au reîmpăcat la scurt timp după aceea.
   Spre deosebire de alte colege din generația sa, precum Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford și Elle MacPherson, care s-au îndreptat și spre alte domenii, precum fotografie, actorie, design vestimentar și televiziune, Linda Evangelista a rămas fidelă modelling-ului, datorită căruia a devenit celebră.
Celebrul model canadian a afirmat în timpul procesului cu François-Henri Pinault că încă mai poate să solicite un onorariu de 100.000 de dolari pentru o defilare de modă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?