Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Focşaniul, gazda competiţiei Business Plan


   Focșaniul este, în perioada 5-6 iunie, gazda fazei naționale a competiției Business Plan, care a ajuns la cea  de-a V-a ediție. A fost ales Focșaniul pentru că este orașul de proveniență a câștigătorilor Concursului ediția 2011-2012, respectiv Ana Maria Dobre și Florin Hulubă, reprezentanți ai F.E. GOLDEN WINE MK S.A., coordonați de profesoara Sonica Dărmănescu, din cadrul Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”.
   În competiție vor intra 9 firme de exercițiu din cele 8 regiuni de dezvoltare economică, care și-au demonstrat competențele antreprenoriale pe parcursul celorlalte etape, respectiv locală, județeană și regională. Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani va fi reprezentat la etapa națională de Firma de Exercițiu Ecolaxia MK, coordonată de profesoara Sonica Dărmănescu.
   Această competiție este înscrisă în Ca-lendarul competițiilor și concursurilor școlare ale Ministerului Educației Naționale și este organizată cu sprijinul Asociației EURO<26, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România și al Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic. 
   Competiția va fi urmată, în data de 7 iunie, de conferința „Forumul Național – Tinerii motor al dezvoltării”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?