Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: „Dăruieşte un zâmbet pentru copilul de lângă tine”


   Copiii cu dizabilități ocrotiți în Centrele „Prâslea” și „Harap Alb” din Focșani, ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), au avut parte, sâmbătă, de o zi cu totul specială. Echipați de sărbătoare, cu coifuri pe cap și plini de nerăbdare, ei s-au pregătit din vreme pentru primirea musafirilor, despre care aflaseră că or să-i viziteze și o să le aducă daruri.  
   Special către ei și-au îndreptat atenția bloggerii Ionuț Barbu și Robert Drilea, membrii GrupACT, care au organizat campania „Dăruiește un zâmbet pentru copilul de lângă tine”, prin care au reușit să strângă o mulțime de cadouri și ajutoare atât de folositoare micuților din cele două centre. „A fi copil e un lucru frumos, din păcate nu toți copiii au parte de o soartă corectă, așa cum ar trebui. De 1 iunie, GrupACT a continuat campania «Dăruiește un zâmbet pentru copilul de lângă tine», campanie începută anul trecut, în decembrie, și care a avut ca scop ajutarea copiilor cu dizabilități de la centrele «Prâslea» și «Harap Alb» din Focșani. Prin această campanie ne-am propus să aducem un zâmbet pe chipul micuților ducându-le diferite cadouri, ajutoare și ce e cel mai important, socializând cu ei. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această campanie: Helios Service dealer Hyundai, Rix Coffe, Eltraxim, Coafor Elegant, Tws Automotive, prietenilor noștri care ne-au susținut, celorlalți sponsori care au dorit să-și păstreze anonimatul și nu în ultimul rând, partenerului nostru media, Monitorul de Vrancea”, au transmis Ionuț Barbu și Robert Drilea, organizatorii acțiunii. Prin inițiativa lor, cei doi tineri, care împreună cu prietenii lor au petrecut în mijlocul copiilor clipe emoționante, au adus evidentă bucurie în sufletele acestora. 
   Tot sâmbătă, către aceiași prichindei loviți de soartă și-au îndreptat atenția și Anamaria Pantazie, care le-a adus medicamentele de care au nevoie, și focșănencele Maria Borcea și Mariana Bobocea, care își îndreaptă generozitatea către copiii de la cele două centre în fiecare an. Ieri, ele le-au adus pe lângă alte daruri și un tort delicios și special ornat, care i-a făcut pe toți cei care l-au gustat să se „lingă pe degete”.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?