Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Au furat bunuri dintr-o maşină şi au deteriorat un alt autoturism


   Doi băieți de 15 ani, din Jariștea, care în ciuda vârstei sunt cunoscuți ai oamenilor legii, ei comițând mai multe infracțiuni, au fost trimiși în judecată după ce au furat bunuri dintr-o mașină și au deteriorat o alta. Este vorba despre F. S. și C.I..
   În rechizitoriul întocmit pe numele celor doi băieți se arată că la data de 10 februarie 2013, în timp ce se plimbau pe strada Mare a Unirii din Focșani, au văzut o mașină parcată și le-a venit ideea să fure bunurile din ea. Au fost foarte bine orientați, pentru că în autoturism se afla o poșetă, în care erau o tabletă, un telefon mobil, un modem, un ceas de damă, un încărcător, cosmetice, CD-uri personalizate, un microfon și un amplificator audio. Valoarea bunurilor furate a fost calculată la 1.500 de lei, din care au fost recuperați 750 de lei.
   În noaptea următoare, băieții au acționat din nou. Au reușit să deterioreze interiorul unui alt autoturism, au rupt firele de bord și au creat o pagubă proprietarului mașinii în cuantum de 200 de lei. Doar acesta din urmă are pretenții civile de la cei doi inculpați minori. În fața procurorilor, băieții au recunoscut și regretat comiterea faptelor. Dosarul va fi judecat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?