Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Naţional Goleşti 2012 vrea promovarea în liga a treia la fotbal


   Campioana Vrancei la fotbal, Național Golești 2012, are planuri mari pentru sezonul următor. Formația antrenată de Adrian Toma și sprijinită financiar de Primăria Golești, prin edilul Alexandru Zar și viceprimarul Vasile Bostănaru, a avut un parcurs perfect și va reprezenta județul la barajul de promovare în liga a treia, meci în care goleștenii vor întâlni campioana Bacăului (n.r. AS Negri) pe 19 iunie. 
   În cazul în care vor câștiga barajul, goleștenii sunt dispuși să ajute județul și să înceapă o colaborare cu autoritățile locale din județ pentru ca Vrancea să aibă din nou o echipă la nivelul eșalonului al treilea al fotbalului românesc, după ce în acest an CSM Focșani și Young Stars Panciu au spus pas ligii a treia din cauza problemelor financiare. Națio-nal Golești 2012 și-a rezolvat deja problema actelor necesare pentru participarea la baraj, de a fi club de drept privat și așteaptă cu încredere jocul din 19 iunie. „Am demonstrat că avem cea mai bună echipă din județ și ar fi păcat să nu promovăm. Dacă Consiliul Județean Vrancea, celelalte autorități locale și oamenii de afaceri vor ca județul Vrancea să aibă din nou o echipă de fotbal în liga a treia, îi așteptăm să ne susțină. Mulțumim sponsorilor care au fost alături „, a spus primarul comunei Golești, Alexandru Zar. 
   În urmă cu doi ani de zile, Național Golești a câștigat barajul de promovare în liga a treia, 4-0 cu Metalul Toflea (Galați), dar goleștenii nu s-au înscris în campionat din cauza problemelor financiare. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?