Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Prefectele a avut multă treabă la şedinţe… să-şi verifice pagina de pe un site de socializare


   Prefectele a avut multă treabă la ședințele la care a fost luni. Multă treabă să-și verifice pagina de pe un site de socializare, desigur. În timp ce erau prezentate diversele proiecte, prefectele își accesa contul. Åži număra pozele, nu cumva să nu fie din față, profil, spate și alte poziții, ca să-l vadă orișicine și să știe c-a fost ocupat, nu glumă.

   Apropo de ședințe. Nicu a lu Tănase a slăbit tare de tot. Nu știm dacă o fi ținut cură, post sau a urmat sfaturile vreunui guru în nutriție, cert e că a pierdut multe kilograme. Posibil să fie de la stresul provocat de lipsa funcției de președinte la pedeleu’ municipal, dar dacă nu i-a mers instinctu’ politic, ce să-i faci? În politică tre’ să miroși învingătoru’, că altfel… te topești ca untu-n tigaie.

   Cică la Colegiul Edmond unii profesori de științe mai… umaniste le-ar impune, nu cu forța, desigur, ci cu tandrețe, elevilor, să le cumpere lucrările/cărțile/culegerile. Nu că ar fi o practică nouă în învățământ, dar păcat că e perpetuată.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?