Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Campionul naţional Dan Bradea, susţinut de Consiliul Judeţean


   Clubul Sportiv Nidan Focșani și-a îmbunătățit palmaresul cu rezultatele obținute la Campionatul Național de Kickboxing, versiunea K-1. În vederea participării la această competiție care s-a desfășurat la Complexul Sportiv Olimpia din Capitală și transmisă în direct pe postul GSPTv s-a început pregătirea cu un lot de patru sportivi: Bradea Dan la categoria +91 kg,  Chipăilă Adrian la categoria -81 kg, Potop Marius la categoria -67 kg și Stroie Andrei la categ. -63,5 kg, toți fiind seniori. În final, sportivul Chipăilă Adrian a fost în imposibilitatea de a mai participa. 
   Åži-a propus să participe la categoria -81kg în condițiile în care avea în jur de 89 kg, iar pentru acest lucru a recurs la un antrenament dur, urmat de o slăbire accelerată, motiv pentru care organismul a avut de suferit. Cu numai câteva zile înainte de competiție, sportivul a avut o cădere de calciu, devitaminizare și demineralizare, fapt care    l-a pus în situația de a abandona pregătirea. În schimb, Bradea Dan, Potop Marius și Stroie Andrei au avut o evoluție foarte bună, toți trei ajungând să urce pe podium. Bradea Dan a câștigat medalia de aur și titlul de campion național la categoria grea prin neprezentarea adversarului, sportivul antrenat de către Sora Ciprian, cântărind 115 kg și fiind de profesie ofițer SPP. 
   De menționat că cei doi sportivi s-au mai înfruntat în ring, Bradea Dan impunându-se la capitolul tehnico-tactic. Potop Marius a dat dovadă pentru a doua oară în acest an de o „inimă mare” luptând ca un adevărat gladiator, fiind învins în finală de către un luptător de la Clubul Sportiv K-1 Galați. O evoluție ascendentă a avut și Stroie Andrei, obținând medalia de bronz într-o confruntare cu Spetcu Cristian, multiplu campion națio-nal și european, legitimat la Clubul Sportiv Sora Ciprian din București. 
   „Sperăm ca sportivul Bradea Dan să fie selectat în lotul național în vederea participării la Campionatul Mondial care va avea loc la sfârșitul anului în Brazilia, însă până atunci nu rămâne decât să se antreneze alături de colegii săi de la Clubul Sportiv Nidan și eventual să meargă în sta-giul de vară ce se va desfășura în perioada 5-11 august, la Năvodari. Pentru luna iunie am fost invitați să participăm la o gală de kick box,  la Onești. Ne gândim, în cazul în care vom avea susținere financiară să organizăm o gală de kick-box televizată și în municipiul Focșani. Precizăm că sportivul Bradea Dan a beneficiat de o sponsorizare personală, fapt pentru care mulțumim sponsorilor Consiliul Județean Vrancea și Hyperslim”, ne-a declarat Dănuț Pleșa, antrenorul sportivilor de la CS Nidan Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?