Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

O handbalistă focşăneană, dublă campioană naţională cu Şcoala 181 SSP Bucureşti


   La 18 ani, handbalista Adina Grigoraș se mândrește cu două medalii obținute în finalele Campionatului Național cu echipa sa de club, AS Åžc. 181 SSP București. Descoperită și formată la Liceul cu Program Sportiv Focșani de antrenoarea Doina Ene, Adina   s-a transferat în vara anului 2009 la echipa bucureșteană, unde antrenor este Maximilian Gavrilă, un technician valoros și apreciat. Åži rezultatele nu au întârziat să apară. 
   În sezonul 2009-2010, la categoria junioarelor III (născute în anii 1995 – 1996), cu Adina Grigoraș în echipa de bază, formația din Capitală a cucerit titlul național, dar și medalia de aur la Olimpiada Națională a Sportului Åžcolar. Peste numai un an, echipa bucureșteană a obținut un nou titlu național, de această dată la categoria junioare II (născute în anii 1994-1995). În acest sezon competițional, Åžc. 181 SSP București și-a mai trecut în palmares două rezultate de excepție, titlul de campioană națională cu echipa la Olimpiada Liceelor de la Bistrița și campioană la categoria junioarelor I, întrecere care s-a desfășurat la Caracal. 
   În semifinale, AS Åžc. 181 SSP București a trecut de echipa din Caracal, unde portar este o altă focșăneancă, Cristina Enache. Pe durata competițiilor, interul stânga Adina Grigoraș a fost de fiecare dată remarcată de antrenorii federali și a primit nenumărate distincții și premii. Handbalista focșăneană este și componentă de bază a Lotului Național de juniori al României, unde se mai află un produs al școlii de handbal din Focșani, portarul Cristina Enache. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?