Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Profesorul Valentin Nazare, găsit mort în curtea casei


   Profesorul de educație fizică și sport Valentin Nazare a fost găsit mort, ieri, în curtea locuinței sale. El avea 72 de ani. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport în anul 1969. 
   Åži-a făcut debutul la catedră imediat după absolvire, la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, unde a rămas până în anul 1979, când a preluat catedra de educație fizică și sport de la Åžcoala „Anghel Saligny”, care tocmai se înființase, de unde a ieșit la pensie în anul 1998.
   Cu o dragoste deosebită pentru copii, profesorul Valentin Nazare și-a câștigat un loc în inima tuturor celor pe care i-a învățat cât de importantă este mișcarea. Împreună cu soția sa, Mariana Nazare, profesoară de limba germană la Åžcoala „Anghel Saligny”, a format o familie frumoasă. În anii de activitate didactică, profesorul Valentin Nazare a lăsat colegilor doar amintiri plăcute. Acum, cu toții regretă dispariția sa fulgerătoare. „A fost un om corect, bun și respectat de colegi și elevi. Dumnealui avea rezultate cu echipa de baschet în perioada cât a fost profesor la Åžcoala Anghel Saligny. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a spus profesorul de educație fizică și sport Valentin Roșu, cadru didactic la Åžcoala „Anghel Saligny” din Focșani. 
   Profesorul Valentin Nazare a fost găsit fără suflare în curtea casei sale din Focșani. Trupul neînsuflețit al profesorului nu a fost transportat la SML pentru necropsie, deoarece decesul nu a ridicat suspiciuni. 
   Trupul neînsuflețit al profesorului de sport este depus în Biserica „Stroe Nicolae”, înmormântarea urmând a avea loc duminică, în Cimitirul Nordic. 
Dumnezeu să îl odihnească în pace!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?