Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: UEFA Grassroots Day, sărbătorită şi la Focşani


   Asociația Județeană de Fotbal a celebrat, așa cum se întâmplă în toate orașele din Europa, ieri, Ziua Fotbalului de bază – UEFA Grassroots Day, prin organizarea, în prima parte a zilei, la Centrul de Incluziune „Elena Doamna”, a unor competiții sportive pentru persoane cu dizabilități. După amiază, pe terenul principal al Stadionului Milcovul, au avut loc alte întreceri sportive. Manifestările sportive din Ziua Fotbalului de bază – UEFA Grassroots Day au fost realizate cu sprijinul Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea.
   Referindu-se la manifestările sportive programate ieri, președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru, a declarat: „Fotbalul, ca ramură sportivă, înseamnă bucurie și satisfacție, constituind un bun prilej de socializare și inițiere a unor relații de prietenie cu ceilalți sportivi participanți, precum și o oportunitate de a-și dovedi talentul, în vederea unei îndrumări ulterioare spre fotbalul de performanță. AJF Vrancea i-a premiat pe copii cu materiale sportive cupe și diplome. Scopul organizării acestui gen de competiții sportive este promovarea fair-play-ului, formarea unor relații de prietenie în scop de socializare între copiii instituționalizați și copiii din familii, prevenirea și intervenția în situații de abuz, promovarea unor metode de intervenție și servicii oferite în asemenea situații”
   Activitățile au fost coordonate de profesorii George Lefter și Adrian Cincă, la acestea participând și inspectorul școlar general Vasilica Zaharia și inspectorul de specialitate Aurora Lefter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?