Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Concursul „+/ – Poezie“, aproape de start


   Colegiul Național „Al. I. Cuza” găzduiește, de mâine, o nouă ediție a Concursului național interdisciplinar „+ /- Poezie”. La acest concurs vor participa 108 elevi din întreaga țară și 42 de profesori însoțitori. Opțional va fi organizat și Concursul „Solomon Marcus”. Președinte de onoare al concursului „+/ – Poezie” va fi academicianul Solomon Marcus, care va susține la Teatrul Municipal din Focșani o conferință, în data de 23 mai, la ora 15.30. 
   Concursul „+/ – Poezie” se va desfășura pe 23 mai începând cu ora 9.30. În aceeași zi, la ora 19.00, vor fi afișate rezultatele, iar contesta??iile se , iar festivitatea de premiere va avea loc la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, începând cu ora 9.00. 
   În vederea bunei desfășurări a acestei competiții, Ministerul Educației Naționale va contribui cu suma de 6.000 de lei, la care se adaugă 25.000 lei din partea Consiliului Local Focșani și 17.500 lei, economii realizate la Olimpiada Națională de Limbi Romanice – Limba Franceză, ce s-a desfășurat tot la Focșani. Comisia centrală a concursului va fi cazată la Hotel „Vrancea”, iar profesorii însoțitori și elevii la Hotel „Unirea”. Oaspeții vor lua masa la Restaurantul Zimbru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?