Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Alexandra Stan a lansat un nou videoclip


   Alexandra Stan revine cu un nou videoclip incendiar, „All my people”, care a fost filmat în Bulgaria, informează un comunicat. După „Mr. Saxobeat”, „1.000.000” și „Lemonade”, piese care au făcut-o cunoscută atât în România, cât și peste hotare, Alexandra Stan revine cu un nou single, numit „All my people”, realizat în colaborare cu Manilla Maniacs, un nou proiect marca MAAN Studio.
   Piesa are și un videoclip incendiar, filmat în Bulgaria, în regia lui Ilarionov Borisov, un artist foarte popular în țara vecină, fost dansator profesionist. Artista apare în clip atât în ipostaze senzuale, în lenjerie intimă, dar și îmbrăcată elegant, executând perfect o coregrafie spectaculoasă, alături de mai mulți dansatori.
   Single-ul se bucură deja de succes în străinătate: este pe locul al cincilea în topul iTunes Italia, după numai patru zile de la apariție. Mai mult decât atât, Alexandra Stan va începe un turneu de promovare a piesei în Europa: primul concert va avea loc în Italia, apoi artista va ajunge în Marea Britanie, Turcia și Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?