Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

O fetiţă de 3 ani şi mama sa, accidentate de o maşină lăsată neasigurată în rampă


   O fetiță de 3 ani și mama ei, din comuna Vidra, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, joi seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier. Cele două se deplasau pe marginea străzii în momentul în care o mașină oprită în rampă și lăsată neasigurată de șofer a luat-o la vale și a dat peste ele. Fetița a fost rănită mai grav și, inițial, a fost internată în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Ieri, ea a fost mutată în Secția de Chirurgie Infantilă. Mama sa s-a ales cu răni ușoare.  
   Polițiștii care au ajuns la locul accidentului pentru a face cercetări au stabilit că „M. Ion, de 42 de ani, din comună, a oprit în rampă autoutilitara marca Dacia, fără să o asigure, moment în care mașina s-a pus în mișcare, către înapoi, accidentând-o grav pe Å¢. G., de 3 ani, și ușor pe mama acesteia, Å¢. Vasilica, care se aflau pe marginea drumului”. 
   Oamenii legii spun că cercetările în acest caz sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
   Totodată, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?