Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fostul director de la Cultură a uitat să achite chiria


   Fostul director al Direcției Județene pentru Cultură și Patrimoniu Național (DJCPN) Vrancea, Florin Micu Iliescu, a închiriat la începutul acestui an, când deținea funcția de conducere a instituției, o încăpere din incinta DJCPN, pentru sediul Fundației Academice „Petre Andrei” – filiala Vrancea, unde predă.
   Actualul director al Direcției pentru Cultură, Traian Negulescu, spune că până la data actuală instituția nu a primit niciun ban din chirie și a demarat procedurile pentru ca fundația să poată achita obligațiile de plată. „Contractul de închiriere este din luna februarie. Valoarea contractului este de 200 lei/lună. Eu am cerut ca, pe lângă banii de chirie, FAPA să plătească și partea sa de cheltuieli de întreținere, sumă care se ridică la aproximativ 90 lei/lună. Până în prezent, FAPA nu a plătit contravaloarea chiriei deoarece instituția noastră nu a eliberat nicio factură”, a menționat Negulescu.
   Florin Micu Iliescu spune că acest spațiu, de patru metri pătrați, este biroul Fundației, care desfășoară, cu preponderență, proiecte cu caracter educațional. Iliescu continuă să lucreze în DJCPN Vrancea pe un post de consilier superior și se ocupă de patrimoniul cultural imobil al județului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?