Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

18 ani de închisoare pentru autorul crimei din comuna Milcovul


   Costică Negoiță, bărbatul acuzat că a comis o crimă, în localitatea Milcovul, vara trecută, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vrancea la 18 ani de închisoare. „Condamnă pe inculpatul Negoiță Costică, la pedeapsa 18 ani închisoare (…) Scade din pedeapsa de executat durata reținerii și arestării preventive a inculpatului de la 10.09.2012 la zi. Menține arestarea preventivă a inculpatului Negoiță Costică. Respinge acțiunea civilă intentată de partea civilă ca neîntemeiată”, se arată în sentința pronunțată de instanța de judecată. Prin aceeași hotărâre, bărbatul a fost obligat la plata sumei de 11.300 lei către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Galați. 
   Reamintim că fapta pentru care a fost judecat Costică datează din 13 august 2012. Potrivit rechizitoriului, în acel moment, victima și inculpatul se aflau în locuința unei femei din localitate. Inculpatul ar fi lovit de mai multe ori victima cu pumnii, picioarele și cu o bâtă, până ce victima a decedat. În cursul nopții de 13 spre 14 august, Costică ar fi transportat cadavrul cu o roabă într-un șanț, de pe o uliță situată în apropierea bisericii din localitate. Trupul bărbatului decedat, îmbrăcat doar în chiloți, a fost găsit de un localnic, în dimineața următoarei zile. 
   Autorul ar fi încercat să scape de probele care îl incriminau, așa că a spălat locul de sânge, a dezbrăcat victima și a curățat-o, lăsând-o doar în chiloți, așa cum a fost descoperită de vecini, a doua zi. Pe securea cu care a fost lovită victima au fost găsite urme din ADN-ul lui Costică. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?