Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Locuri de muncă pentru şomeri


   Lista locurilor de muncă declarate vacante de agenții economici vrânceni, și dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, cuprinde 78 de oferte pentru șomerii județului. Astfel, se pot angaja cei ce au calificarea sau doresc să lucreze ca operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, administrator bancar/ produs leasing, referent casier, lăcătuș mecanic, strungar universal, tâmplar manual/ artizanal, brutar, manipulant mărfuri, stivuitorist, operator confecții îmbrăcăminte din piele și înlocuitori și asistent medical generalist. De asemenea, șomerii se mai pot angaja ca muncitori necalificați la asamblarea, montarea pieselor și muncitori necalificați în industria confecțiilor. 
   Angajatori din țările din Comunitatea Economică Europeană au oferte de muncă destinate în special persoanelor cu studii superioare. În Olanda se caută inginer de proces, inginer construcții civile, inginer proiect, inginer mecanic utilaj tehnologic, senior inginer utilaj și inginer mecanic. În Franța se poate încadra o menajeră, în Lituania zece mecanici aviație, în Belgia se pot angaja cei de profesie cercetător științific și inginer aeronave, în Suedia se caută lucrători la mașini de cusut, iar în Norvegia sunt căutați muncitori în construcții. Cei de meserie ambalator/ sortator, dulgher, specialist endocrinolog și reumatolog pot încheia contracte de muncă în Suedia, iar în Danemarca se pot angaja 21 de medici specialiști în diverse specialități și doi medici specialiști psihiatri. 
   Informații suplimentare referitoare la locurile de muncă din străinătate se pot obține la numerele de telefon: 0237.230.186 și 0237.617.964, persoane de contact consilier EURES Mircea Nedelcu și inspector Melania Bălescu, din cadrul AJOFM Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?