Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Bărbat de 32 de ani, găsit spânzurat în pădure


   Un bărbat de 32 de ani, din comuna Jariștea, și-a pus capăt zilelor. Marian Zoia s-a spânzurat marți, cadavrul său fiind găsit de localnici în seara aceleiași zile, în jurul orei 21.00. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a planificat gestul. El a luat o funie și a mers într-o pădure de la ieșirea din satul Pădureni, în punctul Dealul Hanului, unde s-a spânzurat. A fost găsit câteva ore mai târziu, iar cadrele medicale chemate de cetățeni la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 
   Polițiștii ne-au spus că bărbatul a mai încercat să-și pună capăt zilelor de trei ori până acum. În urmă cu aproximativ trei ani, el a fost salvat din ghiarele morții chiar de polițiști. „La data de 14.05.2013, ora 21.00, polițiștii din Jariștea au fost sesizați despre faptul că în pădurea de la ieșirea din satul Pădureni, în punctul Dealul Hanului, se afla Z. Marian, de 32 ani, din localitate, spânzurat de creanga unui copac. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta era cunoscut consumator de băuturi alcoolice, iar în trecut a mai avut trei tentative de suicid. Cadavrul a fost depus la SML Vrancea pentru efectuarea necropsiei”, se arată într-un comunicat al IPJ. 
 Tot polițiștii ne-au spus că asupra sinucigașului nu a fost găsit niciun înscris, prin care să-și fi justificat fapta. Ei au deschis o anchetă și vor face în continuare verificări pentru a afla ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la un asemenea gest. Polițiștii vor discuta și cu apropiații victimei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?