Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Următorul film din seria “Războiul stelelor” va fi turnat în Marea Britanie


   Cel de-al șaptelea film din seria „Războiul stelelor/ Star Wars” va fi turnat în Marea Britanie, o decizie care marchează revenirea acestei francize cinematografice la originile sale britanice, au anunțat, vineri, reprezentanții companiei LucasFilm. Toate cele șase filme precedente din franciza „Star Wars”au fost turnate, parțial, în Marea Britanie, în studiouri legendare, precum Pinewood, Elstree și Shepperton.
   Grupul Disney a anunțat că va lansa trei noi filme din seria „Războiul stelelor”, după ce a achiziționat, în octombrie 2012, studiourile LucasFilm deținute de George Lucas, creatorul acestei francize, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari. Cel de-al șaptelea film din serie, intitulat „Star Wars: Episode VII”, va fi regizat de J.J. Abrams și va fi lansat pe marile ecrane în anul 2015.
Potrivit specialiștilor, noul proiect va contribui la revigorarea industriei cinematografice britanice, care a cunoscut anul trecut un moment deosebit de fast grație succeselor de box office realizate de cele mai recente filme din francizele „James Bond”și „Harry Potter”. Franciza „Star Wars” a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?