Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Concurs interjudeţean pentru descoperirea talentelor


   Mai mulți elevi talentați din Mărășești și Focșani, dar și din județele Prahova, Galați, Giurgiu, au participat, zilele trecute, la cea de-a II-a ediție a Concursului Național de „Machete, modele, creație arte vizuale”, tema fiind „Atelierul obiceiurilor populare pascale”. Concursul a avut drept scop stimularea creativității, contribuind astfel la dezvoltarea și consolidarea competențelor profesionale în domeniul artelor vizuale și tehnico-științific, având ca finalitate încadrarea pe piața muncii și integrarea europeană.
   Concursul Național de „Machete, modele, creație arte vizuale” cu tema „Atelierul obiceiurilor populare pascale” s-a adresat elevilor care frecventează palatele și cluburile copiilor, copiilor din învățământul preuniversitar, precum și celor din alte țări, care doresc să experimenteze inovația, schimbarea și dezvoltarea într-un mediu competițional.
   Competiția face parte din Calendarul activităților extrașcolare regionale ale Ministerului Educației Naționale și este organizată de Palatul Copiilor Focșani – filiala Clubul Copiilor Mărășești, în parteneriat cu Åžcoala Gimnazială Nr. 2 Mărășești. Concursul a fost coordonat de profesorul inginer Costică Vlaicu și profesoara pentru învățământul primar Dorina Vlaicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?