Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Participare numeroasă la activităţile din „Săptămâna Tineretului“


   Ministerul Tineretului și Sportului a organizat la nivel național prin intermediul direcțiilor județene de sport și tineret, primul cros care a avut loc simultan în toate județele țării, ieri, începând cu orele 10.00. La Focșani, evenimentul intitulat „Zilele Tineretului”, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea în parteneriat cu Consiliul Local al Municipiului Focșani, Primăria Municipiului Focșani, Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea, Intersport România, a fost un real succes. Prin organizarea acestui eveniment, au dorit să sensibilizeze tineretul cu privire la beneficiile activității sportive și ale unui stil de viață sănătos. 
   La fotbal tenis au participat 9 echipe, clasamentul fiind următorul:
Locul I – Echipa Junior (formată din Paul Alexandrescu, Sergiu Sava și Florin Stanciu), locul II – Echipa LCC (formată din Gabriel Lazăr, Marian Covaci și Claudiu Mihai), iar locul III – Echipa Zimbrul. Premierea echipelor a fost oferită de Intersport România. La baschet (streetball), au participat 7 echipe, clasamentul fiind următorul: Locul I – Echipa Pensio-narii, Focșani, Locul II – Echipa Pochemon, Focșani, Locul III – Echipa Cleveland, Focșani. 
La Crosul dedicat Zilei Tinerilor, s-au înscris 200 de participanți. La această disciplină sportivă, Intersport România a acordat premii primilor trei clasați la masculin și feminin și un premiu special oferit celui mai tânăr participant. DJST Vrancea a oferit primilor 10 participanți la fiecare categorie de vârstă și sex tricouri personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?