Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fiul poliţistului Scarlat, eliberat


   Fiul polițistului de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Vrancea, arestat la sfârșitul lunii martie pentru trafic de droguri, a fost pus în libertate marți. Judecătorii Tribunalului Vrancea au decis menținerea arestării preventive în ceea ce îi privește pe Mihai Scarlat, Laurențiu Enache și Mircea Brândușoiu, dar magistrații de la Galați au admis recursurile și au dispus înlocuirea arestului preventiv cu cea de a nu părăsi localitatea de domiciliu, adică municipiul Focșani.
   Cei trei tineri vor fi obligați să respecte anumite reguli, pe durata desfășurării procesului penal, respectiv „să se prezinte la organul de urmărire penală sau după caz la instanța de judecată ori de câte ori este chemat; b) Să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea de organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat; Stabilește ca organ desemnat cu supravegherea Poliția municipiului Focșani. c) Să nu își schimbe locuința fără încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura; d) Să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte nicio categorie de arme; e) Să nu ia legătura cu martorii indicați în rechizitoriu (…)”
   Ieri a avut loc un nou termen al procesului, la Tribunalul Vrancea, dar cauza a fost amânată pentru sfârșitul lunii mai. Inculpații s-au prezentat la proces în stare de libertate. Scarlat, Brândușoiu și Enache sunt acuzați că au consumat și comercializat substanțe cu efect psihoactiv, respectiv etnobotanice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?