Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Mark Lester susţine că este tatăl biologic al primilor doi copii ai lui Michael Jackson


   Cel mai bun prieten al lui Michael Jackson, Mark Lester, crede că este tatăl biologic al primilor doi copii ai starului, Prince Michael și Paris Jackson, și își dorește să solicite un test ADN în acest sens. Mark Lester, care a jucat în filme când era copil, susține că Michael Jackson i-a cerut să doneze spermă cu un an înainte ca primul fiul al superstarului, Prince Michael, să se nască. După Prince Michael, care acum are 16 ani, s-a născut Paris Jackson, care în prezent are 15 ani. 
Lester, în vârstă de 54 de ani și tată al patru copii a declarat pentru Sunday People: „După ce Michael m-a rugat să donez spermă pentru el, am uitat complet de asta. Era un tată grozav pentru copiii săi, i-a crescut minunat, era extraordinar cu copiii așa că nu m-am gândit atunci la asta… dar e o posibilitate ca eu să fiu tatăl biologic al celor doi”. „Nu aș face testul ADN fără permisiunea copiilor, dar când vor deveni majori, și nu mai e mult până atunci, și dacă vor dori asta, voi face acest test. Este alegerea lor”, a adăugat Lester. „Nu vreau să le spun ce să facă. Nu vreau decât să fiu pentru ei ceea ce Michael a vrut să fiu – un naș”, a mai spus acesta. 
   Mark Lester a fost prietenul lui Michael Jackson timp de 30 de ani și a declarat că nu i-a mai fost permis să vadă copiii din 2009, de la ceremonia de înmormântare a artistului, dar i-a invitat pe aceștia să îl viziteze. „Sunt aici, veniți să mă vizitați în Anglia”, a spus el. Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, care este tutorele legal al lui Prince Michael, Paris și al fratelui lor de 11 ani, Blanket, a cerut ca investigațiile referitoare la datele biologice ale copiilor să fie stopate, în procesul de omor din culpă pe care familia l-a înaintat împotriva AEG Live. 
   Katherine Jackson a spus că juriul nu trebuie să știe cine sunt părinții biologici ai copiilor. Între timp, Paris Jackson a reluat întâlnirile cu mama sa biologică, Debbie Rowe. Aceasta din urmă a semnat o înțelegere cu mama lui Michael Jackson, în 2009, după moartea artistului, prin care îi sunt permise vizitele supravegheate. Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?