Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Incendiu stins de pompieri, în prima zi de Paşti


   Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) a fost anunțată, pe 3 mai, că în comuna Pufești au fost găsite muniții neexplodate. La fața locului s-au deplasat imediat specialiștii pirotehniști, care au identificat 6 proiectile perforante de calibru 57 și 76 milimetri, descoperite de un cetățean în timp ce semăna. Pirotehniștii au cercetat zona pentru identificarea altor elemente similare, după care au ridicat și transportat în condiții de si-guranță muniția neexplodată la depozitul special amenajat. 
   În prima zi de Paști, în jurul orei 19.00, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Adjud, a intervenit pentru stingerea unui incendiu ce s-a produs în municipiu, la proprietatea lui Relu S.. Cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spații închise, au ars 4 metri pătrați din plafonul unei bucătării, confecționat din lemn și PVC. Datorită intervenției prompte a pompierilor, s-a împiedicat propagarea flăcărilor la întregul imobil.   
   Pe 6 mai, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Vidra a acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce se manifesta pe teritoriul satului Burca. Au ars 0,5 hectare vegetație uscată și mărăciniș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?