Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Prichindeii Grădiniţei nr.13 au desenat portretele educatoarelor


   Preșcolarii grupelor mică C și mare A, B și D de la Grădinița nr.13, împreună cu ai lor părinți, au participat la sfârșitul lunii aprilie la acțiuni prilejuite de campania „Fiecare copil are nevoie de un profesor”, organizată  din cadrul Săptămânii Globale pentru Educație. Activitățile au presupus lecții desfășurate pe grupe, în care preșcolarii au învățat cântecele și poezii, au colorat desene cu activități specifice grădiniței, iar cei mari au desenat portretul doamnei educatoare, așa cum o văd ei. 
   O altă acțiune desfășurată în cadrul acestui proiect a fost „Pădurea – aurul verde”, care s-a concretizat în plantarea, în curtea grădiniței, a unui număr de 10 puieți de tei, salcâm, mesteceni și stejar, puși la dispoziție de instituții abilitate, precum și amenajarea unor ronduri cu flori perene. De asemenea, preșcolarii au realizat desene pe teme ecologice, prin care au dorit să atragă atenția asupra necesității de a proteja mediul înconjurător, în special pădurile, „casa” multor specii de floră și faună. Desenele realizate de aceștia au fost adunate sub forma unui banner, expus în curtea grădiniței. 
   La rândul lor, educatorii au completat chestionare și au realizat eseuri despre sloganul campaniei: „Fiecare copil are nevoie de un profesor”. Activitatea a fost organizată cu susținere din partea organizației Salvați Copiii și a fost coordonată la nivel de unitate școlară de Monica Negoiță, directorul Grădiniței nr.13, și educatoarele Laura Lungu și Mihaela Coviltir. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?