Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Carduri bancare furate din… frigider


   Trei tineri din Jariștea au fost trimiși în fața judecătorului, fiind acuzați că au sustras două carduri bancare, au scos banii de pe ele, pe care i-au împărțit. Ion D., de 16 ani, este acuzat că a furat cardurile, Costel H., de 28 de ani, este acuzat de complicitate, după ce l-a transportat pe prietenul său la bancomat, iar prietena sa, Laura M., de 22 de ani, de instigare la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 
   Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimiși în judecată, la data de 29 septembrie, Ion a intrat în locuința unei femei, de unde a sustras un card bancar. Costel l-a dus la Odobești, dar cum nu aveau codul PIN, Laura i-a spus cum arată documentul pe care este trecut codul. Ion s-a întors la locuința părții vătămate și într-un frigider nefuncțional a găsit un alt card bancar și codurile PIN. Au mers împreună la bancomat și au reușit să sustragă cei 770 de lei care erau în cele două conturi. Au împărțit banii în funcție de cum au participat fiecare la această „afacere”. Ion a luat 500 de lei, Costel 170 de lei, iar fata 100 de lei. 
   Cei doi băieți au mai avut contact cu legea penală. Toți inculpații au recunoscut comiterea faptei. Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?