Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Premium Porc organizează o acţiune de igienizare a Plajei Goleşti


COMUNICAT DE PRESÄ‚

   Grupul de firme Premium Porc este un membru activ în județul Vrancea, prin implicarea sa în viața comunității și prin contribuția la dezvoltarea acesteia, printre priorități numărându-se protecția mediului, sănătatea și educația.
   Pe data de 22 aprilie 2013, de Ziua Pământului, Premium Porc Group în parteneriat cu Primăria Golești și Åžcoala Generală Golești va organiza o acțiune de igienizare a albiei râului Milcov (zona Plaja Golești), urmată de o acțiune de plantare de copaci.
   Sub sloganul „În Vrancea, pentru Vrancea”, acțiunea va reprezenta și un gest simbolic, prin care Premium Porc Group intenționează „să planteze” în cadrul comunităților locale valorile companiei: încredere, implicare, spirit de echipă, orientare spre soluții, dezvoltare. Acest gest simbolic nu poate fi făcut decât în prezența reprezentanților autoritatilor locale din comuna Golești dar și a reprezentanților serviciilor publice deconcentrate cu responsabilități în domeniu, respectiv Agenția pentru Protecția Mediului, Garda de Mediu și Apele Române. De asemenea, la acțiune vor participa locuitori  din Golești, dar și elevi din comuna în care societatea își desfășoară activitatea.
   Premium Porc Group face parte din holding-ul danez DCH International și are ca obiect principal de activitate administrarea fermelor de porci și investiția în agricultură.În cadrul Premium Porc Group lucrează 240 angajați, din care 175 sunt din mediul rural, în special din comunele Golești și Slobozia Ciorăști.
   Pe această cale, Premium Porc Group îi invită la ora 13.00, la Plaja Golești, pe toți cetățenii care doresc ca de Ziua Pământului să planteze un copac.

Adrian Iorgulescu,
Responsabil comunicare Premium Porc Group

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?