Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Familii de la Hollywood: Vedete care au ajuns mai cunoscute decât părinţii lor


   Multe dintre vedetele de la Hollywood provin din familii cu renume în industria cinematografiei sau a divertismentului, dar unele dintre ele au reușit să depășească faima părinților, eclipsându-i în domeniu.

Sandra Bullock

  Puțini oameni știu că simpatica actriță este pe jumătate de origine germană, limbă pe care o vorbește fluent. Mama ei a fost Helga Meyer, care s-a consacrat în țara natală ca solistă de operă și a avut turnee în Europa.

Blake Lively
   Interpreta Serenei din serialul „Gossip Girl” provine dintr-o familie obișnuită cu industria divertismentului. Tatăl este actor, iar sora ei, Robyn, a fost personajul principal din filmul cult al anilor ‘80 „Teen Wtch”.

Keira Knightley
   Părinții britanicei sunt regizoarea de teatru Sharman Macdonald, laureată a multor premii în industrie, și actorul Will Knightley. 

Jennifer Aniston
   Este ușor de presupus că pașii actriței în televiziune au fost predestinați, din moment ce tatăl ei, John Aniston, este actor în cunoscutul serial american „Zile din viața noastră/ Days of our Lives”, al postului NBC.

Daniel Radcliffe
   Pentru audiția la rolul din „David Copperfield”, care a dus la audiția pentru primul film „Harry Potter”, Radcliffe a fost îndemnat să participe de mama lui, agent de casting.

Maggie și Jake Gyllenhaal
   Cei doi frați nu sunt singurii de la Hollywood cu numele Gyllenhaal: tatăl lor, Stephen, este regizor, iar mama lor, Naomi Foner, este scenarist.

Lena Dunham
   Tânăra producătoare a serialului HBO „Girls”, mediatizat de la debut în legătură cu un presupus nepotism privind distribuția celor patru personaje principale, este fiica fotografei și artistei Laurie Simmons.

Zooey Deschanel
   Actrița, în prezent protagonista serialului „New Girl”, este fiica unui regizor de film și a actriței Mary Jo Deschanel. Sora ei, Emily, este și ea actriță în serialul de televiziune „Bones”.

Kristen Stewart
   Starul din „Twilight” a pătruns devreme în lumea showbizului mulțumită mamei sale, coordonator de scenariu, și tatălui ei, John Stewart, producător de televiziune.

Gwyneth Paltrow
   Părinții vedetei sunt actrița Blythe Danner și producătorul și regizorul Bruce Paltrow. Fratele ei mai mic, Jake, este regizor de film.

Anne Hathaway
   Rolul lui Fantine din musicalul „Mizerabilii”, pentru care Anne a câștigat un Glob de Aur și un Oscar în 2013, a fost inspirat de mama ei, Kate. „Vreau să îi mulțumesc mamei mele, pe care am văzut-o interpretând acest rol când aveam opt ani”, a spus actrița la gala Globurilor de Aur din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?