Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Performerii de la CSM 2007 Focşani şi-au prezentat medaliile


   Clubul CSM 2007 Focșani a organizat, ieri, în sala de ședințe a Primăriei Focșani, o confeință de presă în care au fost prezentați performerii clubului care săptămâna trecută au obținut rezultate remarcabile în competițiile la care au luat parte. 
   Alături de directorul clubului, Marian Rădulescu și ofițerul de presă, Petrică Butuc, la întrevederea cu mass-media locală au participat sportivi de la secțiile de arte marțiale, judo și șah, dar și antrenorii care se ocupă de pregătirea lor. Primarul Decebal Bacinschi a felicitat sportivii medaliați și pe antrenorii lor pentru rezultatele obținute și i-a îndemnat pe sportivi să continue să se pregătească pentru a avea continuitate în performanță, dar și pentru că sportul îi ajută să-și mențină sănătatea și să-și dezvolte personalitatea. La finalul conferinței de presă, primarul i-a invitat pe sportivi, antrenori și pe părinții prezenți la întâlnire să-i vadă biroul și să privească Piața Unirii de la balcon. Rezultatele obținute la întreceri demonstrează că clubul de pe Milcov se află pe o pantă ascendentă. 
Karateka lui sensei Fusaru au fost la înălțime
   Elevii lui sensei Daniel Fusaru au câștigat opt medalii, iar sportivul Daniel Fusaru a luat 3 medalii la Campionatul European de la Eger (Ungaria). Andreea Arginteanu a câștigat titlul de campioană europeană cu echipa României și medalia de aur, la kumite echipe mixt, cadeți, și medalia de bronz la kumite echipe cadeți, Bogdan Alpreotesei a terminat pe locul 2 și a primit medalia de argint la kumite individual cadeți -65 kg și pe locul 3 cu echipa mixtă a României, la kumite iar Dragoș Pantazică s-a clasat pe locul 2 la kumite individual +55 kg și pe locul 3 cu echipa României, la kumite mixt cadeți. 
   La Cupa Europei, Andrei Sfetcu s-a clasat pe locul 3 la kumite individual -53 kg minicadeți, Laurențiu Nemuț, pe locul 3 la kumite individual, cadeți 60 kg. Prestații bune au avut și Dorian Hârcan, clasat între primii 8 la Cupa Europei, ca și George Dochioiu. Sensei Daniel Fusaru, la Campionatul European, seniori, a câștigat titlul continental cu echipa României la kata și a terminat competiția pe locul 2 la kata echipe mixt și la kata individual.
Rezultatele secției de judo la CN Under 21 de la Deva
   În week-end, judoka vrânceni s-au întors cu cinci medalii de la Campionatul Național Under 21, întrecere care s-a desfășurat  la Deva. Performerii sunt: de la LPS-CSM 2007 Focșani: Alexandru Munteanu- argint la 81kg, Sorina Å¢urcanu – bronz la 70kg. Locuri VII: Florin Marin – categ. 60kg, Oana Burlă și Monica Ioanăș – categ. 57kg, Daniela Zghera – categ. 48kg. Sportivii sunt antrenați de Stănică Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu și Iulian Surlă.
Două medalii pentru șahiști

   Campionatul Național Individual de șah pentru copii și juniori ale cărui întreceri au avut loc la Călimănești – Căciulata în perioada 1-12 aprilie a confirmat și în plan individual rezultatele de excepție obținute până acum la echipe de sportivii de la CSM Focșani 2007. 
   În întrecerea cu elita șahului la acest nivel din România, clubul focșănean a câștigat două medalii de argint: una prin senzaționala Teodora Avădăni, fata de la Păunești, clasată pe locul 2 la fete 10 ani, la blitz, probă la care a concurat pentru prima oară și Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări, fete 16 ani. Pe locul 4 a terminat competiția Teodora Avădăni, la șah clasic, unde a obținut același număr de puncte – 7, ca și primele 3 clasate, departajarea fiind făcută prin jocul a trei coeficienți. Pentru delegația focșăneană, Teodora, egala la puncte a campioanei, pe care a și învins-o în concurs, a fost campioană! 
   Tot pe locul 4 s-a clasat și Cătălin Lucian Pătrașcu, la șah rapid și la dezlegări, 14 ani, iar pe locul 5, Elena Adelaida Toma, la șah rapid, fete 18 ani. Elena Adelaida Toma a terminat pe poziția a 7-a la șah clasic și la blitz. Între primii 10 clasați au fost Cosmin Vasiliu, 8 la blitz și 10 la șah clasic 14 ani, Bianca Gabriela Banciu – 8 la rapid și pe 9 la blitz, 16 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?