Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Vali Elisei Ardean a lăsat Vâlcea pentru Rail Cargo din Ungaria


   Eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, dar mai ales gravele probleme financiare care afectează campioana României la handbal feminin, Oltchim Rm. Vîlcea, începe să aibă repercusiuni asupra lotului de jucătoare. Astfel, patru componente de bază, portărița Paula Ungureanu, extrema focșăneană Valentina Elisei Ardean, pivotul Oana Manea și Marija Jovanovic s-au despărțit de formația din Rm. Vîlcea. 
   Primele două au semnat cu FTC Rail Cargo (Ungaria), Manea a acceptat oferta unei alte semifinaliste a acestui sezon, Krim Ljubliana (Slovenia), iar Jovanovic a ales să evolueze în Rusia, la Astrahanocika. În perioada următoare este de așteptat ca toate jucătoarele de valoare din lot să se transfere în altă parte, mai ales că își vor și termina angajamentele în această vară. Oltchim și-a ratat obiectivul din acest sezon, câștigarea Ligii Campionilor, iar întreaga situație a luat o cu totul altă turnură decât și-au închipuit oficialii clubului la începutul sezonului, dar și fanii formației din Vâlcea. 
   Dream Team-ul gândit în 2012 începe să se dezmembreze bucată cu bucată, cu o viteză amețitoare, motivele fiind lesne de înțeles: problemele financiare pe care le-a întâmpinat în acest sezon și viitorul incert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?