Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Milea şi Tucan vor liberi sub control judiciar


   Raluca Milea și Mihai Tucan, ambii arestați în dosarul în care Liviu Jitea este acuzat de afaceri ilegale cu alcool, au solicitat instanței de judecată, respectiv Tribunalului Galați, eliberarea sub control judiciar. Ei au formulat cererile în dosare separate. Ambele acțiuni au fost introduse în ziua de 15 aprilie și au fixat ca termen de judecată data de 22 aprilie.
   Săptămâna aceasta se va judeca și cererea de eliberare sub control judiciar a lui Liviu Jitea, amânată pentru atașarea dosarului de urmărire penală. Reamintim că în urma perchezițiilor din data de 9 martie, în arest au ajuns Liviu Jitea, Raluca Milea, Mona Ionescu, Lucian Datcu, Cristea Stoica, Neculai Bica, Mihai Tucan și Alexandru Bortoș. Alte zece persoane cercetate în același dosar nu au voie să părăsească localitatea de domiciliu.
   Pe 8 martie, 53 de locații din Vrancea, respectiv sedii de firme și locuințe, au fost luate cu asalt de procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galați, polițiști și jandarmi. După o zi întreagă de verificări, la sediul DIICOT Galați au ajuns 75 de persoane, 69 fiind din Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?