Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Şahiştii de la CSM 2007 Focşani au luat două medalii de argint


   Campionatul Național Individual de șah pentru copii și juniori ale cărui întreceri au avut loc la Călimănești – Căciulata în perioada 1-12 aprilie a confirmat și în plan individual rezultatele de excepție obținute până acum la echipe de sportivii de la CSM Focșani 2007. În întrecerea cu elita șahului la acest nivel din România, clubul focșănean a câștigat două medalii de argint: una prin senzaționala Teodora Avădăni, fata de la Păunești, clasată pe locul 2 la fete 10 ani, la blitz, probă la care a concurat pentru prima oară și Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări, fete 16 ani. 
   Pe locul 4 a terminat competiția Teodora Avădăni, la șah clasic, unde a obținut același număr de puncte – 7, ca și primele 3 clasate, departajarea fiind făcută prin jocul a trei coeficienți. Pentru delegația focșăneană, Teodora, egala la puncte a campioanei, pe care a și învins-o în concurs, a fost campioană! Tot pe locul 4 s-a clasat și Cătălin Lucian Pătrașcu, la șah rapid și la dezlegări, 14 ani, iar pe locul 5, Elena Adelaida Toma, la șah rapid, fete 18 ani. Elena Adelaida Toma a terminat pe poziția a 7-a la șah clasic și la blitz. 
   Între primii 10 clasați au fost Cosmin Vasiliu, 8 la blitz și 10, la șah clasic 14 ani, Bianca Gabriela Banciu – 8, la rapid și pe 9 la blitz, 16 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?