Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Consultaţii stomatologice gratuite pentru focşăneni


   Focșănenii vor beneficia, din această lună și până la finele anului, de consultații stomatologice gratuite. Această acțiune face parte din campania „Zâmbește România”, susținută de Aquafresh. Nouă cabinete stomatologice din Focșani s-au alăturat campaniei.  
   Campania „Zâmbește România”, susținută de Aquafresh, a fost dezvoltată pentru a facilita accesul la educație și la prevenție, în vederea îmbunătățirii sănătății orale în rândul populației din România și se află în cel de-al doilea an de desfășurare. Cu mesajul „Ai grijă de sănătatea dinților tăi!”, campania se adresează, anul acesta, în special părinților, copiilor și educatorilor, susținând cei trei pași esențiali pentru un zâmbet sănătos: periajul dinților de două ori pe zi, timp de câte două minute; mersul la dentist în mod regulat, cel puțin o dată pe an; o dietă sănătoasă, care să includă multe fructe și legume.
   Campania a fost creată în contextul unei nevoi reale de informație despre igiena orală corectă. Studiile arată că, deși 80% dintre români au probleme dentare, aceștia au indicat o puternică reticență față de mersul la dentist- 49% nu vizitaseră un cabinet stomatologic în ultimul an, în timp ce doar 29% au mers la ca-binet pentru un control. Există încă un procent de 9% dintre români care nu au mers niciodată la dentist. 69% dintre respondenți au declarat că merg la dentist doar atunci când au pro-bleme, iar 64% amână uneori tratamentele medicale sau vizitele, motivând că acestea sunt prea scumpe.
   Lista medicilor din Focșani care s-au alăturat campaniei AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?