Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Şoferi judecaţi deoarece au condus băuţi


   Un tânăr din Tulnici este acuzat de procurori de comiterea a patru  infracțiuni. Este vorba de Vasilică T., de 23 de ani, trimis în judecată pentru furt calificat, conducere fără permis, conducere sub influența  băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.
   În rechizitoriul întocmit pe numele tânărului se arată că în ziua de 15 august 2012, acesta a sustras o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale, pe care a condus-o prin municipiul Focșani. El a avariat două autoturisme staționate, dar a fugit de la locul faptei. A fost depistat de anchetatori, care în urma verificărilor au stabilit că șoferul era băut, având în sânge o îmbibație alcoolică de 1,45 grame la mie. 
  În fața judecătorilor va ajunge, pentru comiterea a două infracțiuni la regimul rutier, și Dinu O., de 61 de ani, din Hîngulești, Vulturu. Potrivit datelor din dosar, pe 29 septembrie 2012 mașina condusă de bărbat a intrat într-o movilă de pietriș, apoi a fost proiectată în șanț. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii s-a constatat că omul nu avea voie să conducă pentru că avea permisul suspendat. Mai mult decât atât, avea și o alcoolemie de 1,55 grame per litru alcool pur în sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?