Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Unii au furat din curţi, alţii de prin mansarde


  O femeie și un bărbat din Vulturu au fost trimiși în judecată, după ce  au sustras dintr-o gospodărie un motocultor. Iuliana P., de 29 de ani, și Dănuț S., de 32 de ani, sunt acuzați de violare de domiciliu și furt calificat.
   Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimiși în judecată, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie 2011 cei doi au pătruns în gospodăria unui localnic, de unde au sustras motocultorul și o roabă. Prejudiciul cauzat a fost calculat la 2.500 de lei. În noaptea de 9 spre 10 decembrie, femeia, singură de data aceasta, a intrat în altă gospodărie, de unde ar fi luat bunuri în valoare totală de 1.500 de lei.   Prejudiciul a fost recuperat parțial.
   Tot pentru furt calificat au fost trimiși în judecată și doi tineri din Focșani, care sunt acuzați că au intrat prin mansardele unor blocuri, de unde au luat cam tot ce era depozitat. Cătălin E., de 21 de ani, și prietenul său Fănel D., de 26 de ani, sunt acuzați de furt calificat. În actul de sesizare a instanței de judecată se arată că în perioada septembrie 2012-ianuarie 2013, împreună și pe timpul nopții, ei au intrat în mansardele unor blocuri din Focșani, care aparțineau a 20 de persoane, de unde au sustras bunuri în valoare de 34.200 de lei. Ambii băieți recunosc comiterea faptelor.
   Dosarele se află pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?