Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Locuinţă din Odobeşti în flăcări


   Din cauza unui coș de fum deteriorat, o locuință din Odobești a luat foc ieri. Incendiul a izbucnit la proprietatea Antonetei A., fiind anunțat la ora 9.40.
    Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje cu două  autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, intervenția desfășurându-se în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești, care a acționat cu o autospecială de stins incendii. „La sosirea la fața locului, incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe, construit din lemn cu învelitoare din șindrilă, carton bituminos și tablă. Datorită intervenției operative, flăcările au fost lichidate înainte ca acestea să poată cuprinde întregul acoperiș. Cel mai probabil din cauza unui coș de fum deteriorat, au ars circa 20 metri pătrați din acoperișul casei, în jurul coșului de evacuare a fumului”, a declarat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 
Luni, pompierii de la Vidra au intervenit și ei pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată, în comuna Bolotești. În urma acestuia au ars vegetația uscată pe o suprafață de 50 metri pătrați și 20 de cauciucuri.
Tot luni, echipa pirotehnică din cadrul ISU Vrancea a fost chemată la Garoafa pentru a ridica muniție neexplodată. Ajunși aici, pirotehniștii au găsit o grenadă defensivă. Aceasta a fost găsită de un localnic în curtea casei. Åži paramedicii au fost solicitați, luni, de 10 persoane care aveau probleme de sănătate. După ce le-au acordat primul ajutor, aceștia i-au dus pe bolnavi la spitalele din județ pentru investigații medicale suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?