Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Băieţel de 2 ani, scăpat de bunică în găleata cu apă opărită


   Un băiețel de 2 ani, din comuna Corbița, a fost internat în Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, luni după-amiază, după ce bunica l-a scăpat într-o găleată plină cu apă opărită. Incidentul s-a petrecut vinerea trecută, iar micuțul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani abia sâmbătă, după cum ne-au spus polițiștii și cadrele medicale. Luni, medicii vrânceni au decis să-l trimită la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din capitală, unde el a fost diagnosticat cu „arsură lichid fierbinte (apă – n.r.), fese, coapse și hemitorace drept, 20% din suprafața corpului, arsurile fiind de gradul I și II”.
Tot luni, cadrele medicale de la Spitalul Județean Focșani au sesizat și poliția. Din verificările efectuate până acum a reieșit că în seara zilei de 5 aprilie, bunica a fiert apă într-o găleată, cu intenția de a-i face baie copilului de 2 ani. Într-un moment de neatenție, femeia l-a scăpat pe nepot în găleata cu apă. Polițiștii adjudeni au deschis dosar penal de cercetare în acest caz. Bunica ar putea fi trasă la răspundere pentru că nu a avut grijă de nepot.
   Polițiștii vor dispune măsurile care se impun în astfel de cazuri, în funcție de ceea ce vor stabili în cursul anchetei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?