Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

TNL a marcat Ziua Mondială a Sănătăţii


   Acordarea primului ajutor până la sosirea unui echipaj medical de urgență salvează vieți. În acest sens, ieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, membrii TNL Vrancea, în colaborare cu Åžcoala Postliceală „Carol Davila”, au organizat o acțiune, în cadrul căreia vrâncenii au putut afla câteva manevre de prim ajutor.
   Timp de câteva ore, în zona Ceasul Rău din Focșani, trecătorii au primit de la membrii TNL pliante informative despre acordarea primului ajutor medical, iar elevii de la Åžcoala Postliceală le-au măsurat tensiunea arterială celor care au dorit acest lucru. În ciuda vremii nefavorabile, focșănenii au fost destul de interesați de evenimentul organizat de TNL Vrancea.
   De asemenea, tot în cadrul acestui eveniment, au putut fi făcute donații și pentru o colegă a membrilor TNL, Andreea Loredana Crivăț, diagnosticată cu lupus,  o boală autoimună care afectează organele. Tratamentul pentru șase luni costă 15.000 de lei, iar cei care doresc să o ajute pot face donații în contul deschis la BCR RO37RNCB0436088238400001.

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?