Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Locuri de muncă pentru şomeri


   Lista locurilor de muncă declarate vacante de angajatorii vrânceni, dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, cuprinde 99 de oferte de muncă. Cele mai multe dintre acestea sunt destinate muncitorilor necalificați în industria confecțiilor, agenților de vânzări și operatorilor confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice. În rest, se caută persoane calificate ca strungar universal, agent de intervenție, pază și ordine, mecanic auto, maistru construcții civile, industriale și agricole, tinichigiu în construcții, zidar rosar-tencuitor, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, lăcătuș mecanic, zugrav, sudor, fierar betonist, tâmplar universal, dulgher (exclusiv restaurator), faianțar, electrician întreținere și reparații, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze și îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară. Se mai pot angaja, de asemenea, cei de profesie asistent medical generalist și consilier inginer mecanic.
   Oferta de muncă a țărilor din Comunitatea Economică Europeană este destul de săracă în această perioadă. În Germania se caută doi expozanți parcuri distracție, în Ungaria câte un recepționer și vânzător vignete autostradă, iar în Belgia se poate angaja un cercetător științific. În Lituania pot încheia contracte de muncă 30 de ingineri aeronave și zece mecanici aviație, în Norvegia sunt căutați cei de profesie senior inginer mecanic, senior inginer electric și inginer electrician automatizări, iar în Danemarca medicii specialiști psihiatri.
   Informații suplimentare pot fi obținute de la consilierul Eures Mircea Nedelcu și inspectorul de specialitate Melania Bălescu, din cadrul AJOFM Vrancea, la numerele de telefon 0237.230.186 și 0237.617.964.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?